Vendim Senati Akademik "Për miratimin e Komisionit të Promovimit të Personelit Akademik" VKM Nr. 112 datë 23.02.2018 për përcaktimin e kriterve për fitimin e gradës shkencore "Doktor" dhe standardeve shtetërore për fitimin e titujve akademikë "Profesor i asociuar" dhe "Profesor"

5613

Në Universitetin e Tiranës janë rreth 700 vende të lira që mund të shfrytëzohen nga kandidatët. Në Drejtësi numri i vendeve bosh është 40, ndërsa Filozofi 25. Historia, Psikologjia, Gjeografia, Fizika dhe Puna Sociale kanë nga 15 të tilla. Në tabelë janë paraqitur përkrah çdo programi studimi vendet e mbetura bosh. Të drejtën për të…

Kliko këtu për të parë llogaritësin e pikëve për MATURËN 2020. Në këtë faqe ju llogarisni se sa pikë mund të arrini për të studiuar në “Universitetin Politeknik të Tiranës”, për cdo degë, të vitit 2018-2019 dhe listën e pikëve të fituesëve të fundit të vitit akademik 2017-2018 për të gjitha degët e këtij universiteti. VKM nr.185, datë 25.3.2021 për ndryshime në VKM nr.41, datë 24.1.2018 “Për elementët e programeve të studimit të ofruara nga IAL e RSH” March 31,2021 0Comments Adresa: Rruga e Durrësit Nr.23 Tiranë, Shqipëri ALB-1001. Tel: +355 4 2230198, +355 4 2222260 .

  1. Insys therapeutics
  2. Revisor norrort stockholm
  3. Toveks boras
  4. Samhällsklasser egypten
  5. Trivago örebro
  6. Schema kunskapsgymnasiet

Ka pasur edhe degë në të cilat numri i pranimeve është reduktuar. Kryesisht në shkencat ekzakte. Me miratimin e kuotave shumë shpejt do të nisë llogaritja e pikëve për secilin kandidat. EUT. Që nga fillimi i tij në vitin 2006, UET nuk ka renditur përpjekjet e tij për të reformuar, strukturuar dhe kompletuar atë, procese dhe nisma që sigurojnë diplomimin me cilësi më të lartë të studentëve tanë.

Zbardhen kuotat për pranimin e maturantëve në universitet publike. Me numrin më të lartë vazhdon të jetë fakulteti i Ekonomisë dhe Drejtësisë. Tkurrje në universitetin e Mjekësisë dhe disa degëve në rrethe Nga Enida Vërça-Shekulli Universitetet publike kanë miratuar kuotat reja për vitin e ri akademik, i cili pritet të fillojë në datën 14 […]

9. 2. Page 3. UNIVERSITETI I. TIRANËS.

Universitetet, pikët e nevojshme për degët e studimit në Tiranë . E Enjte 18 Korrik 2013, 11:32 Gazeta Shqip Zbardhen pikët e fakulteteve, viti 2013-2014, tendencë në rritje për kufijtë e pikëve Shpresa Mezini.

Maturantët që nuk u shpallën fitues në asnjë nga universitetet e vendit, apo nuk preferojnë degën ku fituan të drejtën e studimit, mund të studiojnë në sistemin e korrespondencës.

Vetë universitetet do të përcaktojnë kriteret e pranimit. Kështu nëse një kandidat do të konkurrojë në Universitetin e Tiranës  28 Gusht 2014 Ministria publikon rezultatet e të gjithë maturantëve. Tabela me pikët minimale që Tabela me pikët minimale që ju shpallin fitues në degët e preferuara.
Betalning till zalando

Universitetet e tiranes deget

Krijuar: 29 Shtator 2011 Ndryshimi i fundit: 17 Janar 2020 Vizita: 197881.

20 Shtator 2019 Preferenca e tyre, siç ata kanë treguar, kanë qenë degët e Universitetit të Tiranës . Studentët që studiojnë në këtë universitet nuk pranuan të  Universiteti i Tiranës, kuotat dhe kriteret e pranimit të studentëve. Ndërsa dega Informatikë Ekonomike do ketë 220 kuota pranimi dhe Ekonomiksi vetëm 78  FITUESIT te deget e Universitetit te Elbasanit.
Henrik bergquist mr green

Universitetet e tiranes deget korttidsarbete regler
kgm hultsfred priser
skyfall singer crossword clue
lövstalöts förskola
arjeplog atervinning
räkna ut vinst på fastighetsförsäljning
pensionsmyndigheten servicekontor kalmar

Vendim Senati Akademik "Për miratimin e Komisionit të Promovimit të Personelit Akademik" VKM Nr. 112 datë 23.02.2018 për përcaktimin e kriterve për fitimin e gradës shkencore "Doktor" dhe standardeve shtetërore për fitimin e titujve akademikë "Profesor i asociuar" dhe "Profesor"

Dita e fundit e regjistrimeve të fazës së parë në fakultete i gjen ato me pak studentë e shumë të tjerë jashtë auditorëve me shpresën për t’u pranuar në fazën e dytë. Të dhënat e siguruara nga universitetet tregojnë për një numër të ulët regjistrimesh edhe në degë shumë të preferuara si ato të Mjekësisë, Ekonomisë apo Informatikës. Zbardhen kuotat për pranimin e maturantëve në universitet publike.